Segíthetünk? +36 (70) 383 5027

Szállítási infoMilyen szállítási módok közül választhatsz?

Csomagod kiszállítását kérheted GLS Futárszolgálattal vagy GLS Csomagponton történő átvétellel. Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség.

Házhoz szállítás a GLS Futárszolgálattal

Csomagszállító partnerünk a GLS futárszolgálat, melynek rendszeréről további tájékoztatást  a www.gls-hungary.com weboldalon találsz.

A megrendelt árut, belföldi megrendelés esetén, a csomag összeállításáról küldött értesítést követő munkanapon 08:00-17:00-ig a megadott címre kiszállítjuk. Webáruházunban leadott rendeléseket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük! (GLS Futárszolgálattal, utánvétes vagy online bankkártyás fizetés esetén)

ÚJ! Az utánvét összegét átvételkor már bankkártyával is kiegyenlítheted a futárnál található mobilterminálon keresztül! 

A GLS-nél már elérhető a rugalmas kézbesítés, amely szerint a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál.

A GLS sms-ben és e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első e-mailes értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba vagy kérheti a kézbesítést munkaidőn túl 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban érvényes). 

A második e-mail értesítőt (és sms-t) a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A FlexDeliveryService szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartallmaz.

Normál méretű csomagok belföldi kiszállítási díja

30.000 Ft-ig online bankkártyás fizetéssel a szállítás költsége 1690 Ft
30.000 Ft-ig utánvéttel a szállítás költsége 1990 Ft
30.000 Ft felett díjtalan a kiszállítás


GLS Csomagpont

Használd ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsd a napi ritmusodhoz! Magyarország 400 településén több, mint 1100 pont közül választhatsz, ezek egy része 0-24-ben nyitvatartó GLS Csomagautomata.

GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesít, amikor megérkezett a csomag a kiválasztott GLS CsomagPontba. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheted át.

A szállítás díja 1290 Ft, utánvétes fizetés esetén 1590 Ft


A külföldre történő szállításról

Természetesen külföldről is lehetőséged van rendelést leadni. A környező országokból érkező megrendelések díjszabása azonban esetenként változik. Ezzel kapcsolatban, kérjük keress minket: info@hellojatek.hu