Segíthetünk? +36 (70) 383 5027

Kiszállítás árak, futárszolgálat

 

Milyen szállítási módok közül választhatsz?

Csomagod kiszállítását kérheted GLS Futárszolgálattal vagy Pick Pack ponton történő átvétellel. Személyes átvételre nincs lehetőség.

Házhoz szállítás a GLS Futárszolgálattal

Csomagszállító partnerünk a GLS futárszolgálat, melynek rendszeréről további tájékoztatást  a www.gls-hungary.com weboldalon találsz.

A megrendelt árut, belföldi megrendelés esetén, a csomag összeállításáról küldött értesítést követő munkanapon 08:00-17:00-ig a megadott címre kiszállítjuk. Webáruházunban leadott rendeléseket 1-2 munkanapon belül kézbesítjük! (GLS Futárszolgálattal, utánvétes vagy online bankkártyás fizetés esetén)

ÚJ! Az utánvét összegét átvételkor már bankkártyával is kiegyenlítheted a futárnál található mobilterminálon keresztül! 

A GLS-nél már elérhető a rugalmas kézbesítés, amely szerint a GLS értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál.

A GLS sms-ben és e-mailen értesíti a címzettet a csomagszállítás megrendelését követően. Az első e-mailes értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba vagy kérheti a kézbesítést munkaidőn túl 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban érvényes). 

A második e-mail értesítőt (és sms-t) a kiszállítás napjának reggelén küldjük, amikor a futár megkapja a csomagot és hozzárendeli a 3 órás időablakkal a várható kiszállítást. Ez az üzenet tartalmazza a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét is. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen. Az üzenet tartalmazza a GLS Delivery Manager weboldal elérhetőségét, ahol ki lehet választani a következő kézbesítési módot. A FlexDeliveryService szolgáltatás szükség esetén harmadik kézbesítési lehetőséget is tartallmaz.

Normál méretű csomagok belföldi kiszállítási díja

30.000 Ft-ig online bankkártyás fizetéssel a szállítás költsége 1490 Ft
30.000 Ft-ig utánvéttel a szállítás költsége 1790 Ft
30.000 Ft felett díjtalan a kiszállítás


A külföldre történő szállításról

Természetesen külföldről is lehetőséged van rendelést leadni. A környező országokból érkező megrendelések díjszabása azonban esetenként változik. Ezzel kapcsolatban, kérjük keress minket: info@hellojatek.hu 


Átvétel Pick Pack Ponton:

A Pick Pack Pont kényelmes és megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában, több mint 700 Pick Pack Ponton. A hosszan nyitva tartó átvevőpontokon napi teendőidhez igazodva, akár 7+7* naprári napig átveheted az online megvásárolt termékeket.


*Amennyiben 7 napon belül rendelésedet nem tudod átvenni, kérésedre 7 nappal meghosszabbítjuk a csomag őrzését a kijelölt átvételi ponton.

A szállítás díja online bankkártyás fizetés esetén 1490 Ft, utánvétes fizetés esetén 1790 Ft.