Segíthetünk? +36 (70) 383 5027

Pick Pack Pont

Amennyiben a csomagod nem GLS Futárszolgálattal kéred, lehetőséged van arra is, hogy a Pick Pack pontok egyikére kérd a szállítást. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb információkat itt találod:

Kényelmes és megbízható 

A Pick Pack Pont kényelmes és megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 városában, több mint 700 Pick Pack Ponton.

A hosszan nyitva tartó átvevőpontokon napi teendőidhez igazodva, akár 7+7* naprári napig átveheted az online megvásárolt termékeket.

*Amennyiben 7 napon belül rendelésedet nem tudod átvenni, kérésedre 7 nappal meghosszabbítjuk a csomag őrzését a kijelölt átvételi ponton.


A Pick Pack pontra történő szállítás díja

Online bankkártyás fizetéssel 1290 Ft
Utánvétes fizetés esetén 1590 Ft
30.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES


Hogyan működik a Pick Pack ponton történő átvétel?

A Rendelés feladása során kiválaszthatod hogy hova szeretnéd kérni a csomagod. Amint összekészítettük a rendelésed, átadjuk a Pick Pack futárszolgálatnak, és e-mailben értesítőt küldünk. Amikor a csomagod megérkezik az átvételi pontra (Budapesten jellemzően 3-5 munkanap, vidékre inkább 3-7 munkanap múlva), SMS-ben értesítést küldenek, hogy mehetsz átvenni a rendelésed


 A Pick Pack Pontra történő szállítás ideje

Amint csomagodat összekészítettük, átadjuk a Pick Pack futárszolgálatnak, amiről emailben értesítőt küldünk. Budapesten 3-5 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-7 munkanapon belül érkezik meg a kijelölt Pick Pack Pont-ra.
A szállítási idő, a karácsony előtti időszakban hosszabbodhat!


Információk átvételi pontokról, csomagokról

A pontos nyitva tartási időket és a boltokra vonatkozó egyéb információkat (például igénybe vehető fizetési módok) a Boltkeresőalkalmazásban érhetitek el.

Küldemények állapotáról a Pick Pack Pont ügyfelek számára elérhető Csomagkereső alkalmazás felületén szerezhettek be folyamatosan frissülő információkat. 

Amennyiben további információra lenne szükséged, a következő elérhetőségeken érdeklődhetsz: 

Sprinter Kft. ügyfélszolgálat
Hétköznapokon 07:00 és 20:00 között érhető el:
Telefon: 36 1-803-6300
Hétvégén 10:00 és 12:00 között 
Ügyeleti mobil: 36 30/619-3070
E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Fontos változás: az átvevőnek a csomag átvételekor be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél)!

Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is kérnek a Pick Pack Ponton.

Cégnévre szóló rendelés esetén céges dokumentum bemutatása is szükséges lehet az átvételkor.

Megnézheted a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját:
https://www.youtube.com/watch?v=Afd_JJ8mrSA